Uutta Tarja Turusta kuultavissa YouTubessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish-yhtyeestä taannoin potkut saanut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Tarja Turunen julkaisee syyskuun alussa odotetun toisen sooloalbuminsa What Lies Beneath. Fanien iloksi levyltä on nyt lohkottu ensimmäinen niin sanottu ”street track” nimeltään Falling Awake, jonka voi käydä tsekkaamassa Tarjan kanavalta YouTubesta.

Turunen on parhaillaan kuvaamassa videota Islannissa ja jatkaa siitä suoraan Euroopan festarikeikoille. What Lies Beneath -albumia Tarja on työstänyt muun muassa Colin Ridcharsonin ja Tim Palmerin kanssa. Levy on ensimmäinen jolla Tarja Turunen toimii itse vastaavana tuottajana.

Tarja Turusen ensimmäinen sooloalbumi My Winter Storm julkaistiin vuonna 2007 ja se myi heti ilmestymispäivänään kultaa. Levy on myös myöhemmin rikkonut platinarajaan oikeuttavan 20.000 myydyn levyn rajan. Levyn kappaleita olivat muiden muassa I Walk Alone ja Die Alive. What Lies Beneath -albumin ensimmäinen virallinen single saadaan radioihin lähiaikoina.