22-vuotiaalla BB-kaunottarella on nyt hyvä syy muhkeisiin muotoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa varsin yleinen tapa suurentaa rintavarustusta jättimäisiin mittoihin sai vuonna uudet kasvot, kun monien muiden silikonimallien joukkoon viihdelehtien otsikoihin löysi tiensä myös glamour-malli Chanelle Hayes.

BB-talossakin Britanniassa taannoin käväissyt Chanelle on nyt kertonut Twitter-blogissaan raskautensa päättyneen onnellisesti pienen poikavauvan syntymään. Lapsi syntyi tiistaina ja muodokas äiti kertoi päivän olleen hänen elämänsä onnellisin. Kuukauden takaisia kuvia Chanellesta löytyy tästä.

22-vuotias Big Brother -julkkis Chanelle Hayes oli elokuussa 2009 kuolla kuolla yliannostukseen erottuaan poikaystävästään, Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista. Rajun riidan jälkeen Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä. Viime kesänä Hayes yhdistettiin romanttisessa mielessä kollegansa ex-mieheen Peter Andreen. Chanelle on esitellyt muhkeaa rintavarustustaan esimerkiksi Lucy Pinderin kanssa Nuts-lehden ”Naked Babes on Holiday” -teemanumerossa.