Tältä Lindsay Lohan näyttää vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan istuu parhaillaan kaltereiden takana naisvankilassa kolmen kuukauden vankeustuomiotaan. Vielä tässä vaiheessa kukaan ei voi sanoa varmuudella koska hän on pääsemässä pois kiven sisästä.

Lindsay tuomittiin reilu pari viikkoa sitten oikeudessa, mutta asianajaja sai hänelle puhuttua kahden viikon valmistautumisajan ennen vankilaan siirtymistä. Vankilaan päästessään Lohanista otettiin uusi pidätyskuva, jota ennen hänet oli puettu vankien oranssiin haalariin. Katso kuva alta.

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan Lindsay voisi päästä vankilasta lusittuaan korkeintaan neljänneksen tuomiostaan, eli 23 päivää, tai jopa aiemmin. Silloin vapauttamispäivä olisi 11. elokuuta. Monet kuitenkin uskovat, että hänet pyritään pitämään vankilassa koko tuomion ajan varoittavana esimerkkinä muille. Ensimmäisellä kerralla hän istui vain 84 minuuttia tuomiostaan.

Lindsay Lohan mugshot