Unelmapari naimisiin: Orlando Bloom ja Miranda Kerr astelivat alttarille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr ja hänen niin ikään suosittu näyttelijämiehensä Orlando Bloom ovat avioituneet. Kuukausi sitten kihlautuneen pariskunnan tiedottaja vahvisti avioitumisen Australian televisiolle.

Kaikessa hiljaisuudessa tapahtuneesta avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä televisiokanava Channel Nine, mutta pian tieto vahvistettiin jo muissakin medioissa. Häätilaisuuden yksityiskohdista ei ole vielä saatu kovinkaan tarkkoja tietoja. Mirandan kotikaupungin pormestari lupasi kihlautumisen jälkeen järjestää kihlauksen kunniaksi julkkisparille paraatin kaupungissaan, mutta he avioituivat jo ennen paraatin järjestämistä.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pidempään seurustellut australialaissyntyinen 26-vuotias huippumalli Miranda Kerr on poseerannut alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Miranda alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.