Bill Murray loukkaantui kuvauksissa – haastattelussa verisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi Ghostbusters-elokuvasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Bill Murray on loukkaantunut. Hän sai vammoja päähänsä amerikkalaisen televisio-ohjelman kuvauksissa keskiviikkona.

Tapaturma sattui kun Murray oli tekemässä sketsiä Late Night with David Letterman -ohjelmaan. Hän hyppäsi roskilla täytettyyn altaaseen sillä seurauksella, että hän loukkasi rytäkässä päänsä. Sketsin tarkoituksena oli kritisoida New Yorkin jätehuoltoa, mutta hauskuttaminen muutuikin kivuliaaksi kokemukseksi.

Kuvausten päätteeksi Bill Murray oli verinen lyötyään päänsä altaassa olleeseen roskikseen. Tapaturman jälkeen sinnikäs supertähti suostui tekemään vielä haastattelun ohjelmassa ennen hakeutumistaan hoidettavaksi mainostauon aikana. Murrayn tiedottaja kertoi New York Post -lehdelle, että näyttelijä perui tapauksen takia Get Low In Manhattan -elokuvansa kutsunäytöksen.