Kanyen uusi tyttöystävä on jättirintainen brunette

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tähti Kanye West erosi lehtitietojen mukaan äskettäin pitkäaikaisesta tyttöystävästään Amber Rosesta. Nyt hiphop-tähden kerrotaan löytäneen rinnalleen uuden ja entistäkin uhkeamman kaunottaren.

Neitokainen on kenialaissyntyinen ja Britanniassa varttunut glamour-malli nimeltä Shay, Daily Mirror uutisoi. Jättimäisistä rinnoistaan tunnetun neitokaisen kuppikoko on 30JJ. Nyt verkon kätköistä on löytynyt myös kuvamateriaalia muodokkaasta kaunottaresta. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Digital Spy -verkkojulkaisu kertoi Kanye Westin vaatineen Rosea allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan tämä ei saa koskaan hiiskua poikaystävänsä tekemisistä lehdistölle mitään. Sopimuksen allekirjoittaminen ei liene ollut kovin tuskallinen kokemus, sillä vastapainona Kanye West maksaa tyttöystävälleen seitsennumeroisen määrä dollareita.