Cheek videohaastattelu, osa 1

StaraTV Viihde · Stara.fi

Tampereella juhlittiin viime viikolla Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest, jossa lavalle nousi lukuisten muiden kotimaisten artistien ja bändien lisäksi myös hiphop-tähti Cheek. Viihdelehti Stara vei miehen Pyhäjärven laineille haastateltavaksi.

Cheek, eli Jare Henrik Tiihonen, kertoo haastattelussa uuden albuminsa totutusta poikkeavasta julkaisuaikataulusta ja uuden materiaalinsa tyylistä. Lisäksi kesän ajan studiossa materiaaliaan työstänyt Cheek kertoo uudesta Jippikayjei (Sä tsiigaat voittajaa) -singlestään ja sen musiikkivideon kuvauksista Lahdessa sekä valottaa hieman kuinka hän ehtii tehdä parhaimmillaan jopa 160 keikkaa vuodessa. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Viime viikolla Tampereella juhlittiin Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest, jonka tiimellyksessä festarilavoille nousi suuri joukko maamme eturivin tähtiä. Tammerfestissä vieraili tänä vuonna noin 80.000 kävijää. Festivaalivieraille tarjottiin ohjelmaa yli 20 tapahtumapaikassa liki 200 artistin ohjelmakattauksella. Suurin osa pääareenakeikoista sekä osa klubi- ja risteilykeikoista oli loppuunmyyty.