Massive Attack noteerasi Tuksun rattijuopumuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pori Jazz -tapahtumassa vietettiin eilen tapahtuman pääpäivää, kun Kirjurinluodon konserttiareenalle oli saapunut lauantain pääesiintyjäksi konemusiikin pioneeriyhtye Massive Attack. Myös bändin lämmittelijät olivat ensiluokkaisia tähtiä.

Monikymmentuhatpäistä yleisöä virittelivät juhlatunnelmaan Sharon Jones yhtyeineen sekä hiphop-ryhmä N*E*R*D*, jonka esiintyminen osoittautuikin päivän suosituimmaksi ainakin yleisön reaktioilla mitattuna. Pharrell Williamsin johtama ryhmä muutti hurjasti tanssineen yleisömeren vaatemereksi, kuten Stara aiemmin tänään jo uutisoikin.

Pääesiintyjänä nähdyn Massive Attackin taustalla nähtiin harvinaisen tyylikkäästi toteutettu videoseinä, jossa nähtiin runsaasti myös suomalaista materiaalia. Ryhmä oli nimittäin kerännyt suomenkielisiä tekstejä ilmeisesti verkosta, ja keikan loppuvaiheessa taustalla nähtiin nelimetrisin jättikirjaimin muiden muassa kotimaisten viihdeuutisten otsikoita. Mukana olivat monet täkäläiset julkkikset, kuten Matti Nykänen, Vesa Keskinen ja Johanna Tukiainen. Viimeksi mainittu huomioitiin, kun ruudulla nähtiin Hymy-lehden uutisotsikko ”Johanna Tukiainen kärähti rattijuopumuksesta”. Katso kuvat tilanteesta alta.

Nerd Johanna Tukiainen Pori Jazz

Nerd Johanna Tukiainen Pori Jazz