Vanessa Hudgensista kasvoi seksikäs pahis

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvien tähtenä tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa. Alastonkuviensa merkeissä aikoinaan kovasti otsikoissa ollut neitokainen ei ole saanut merkittäviä uusia elokuvarooleja, mutta nyt käännös parempaan voi olla ovella.

Vanessa nähdään nimittäin pian Sucker Punch nimisessä elokuvassa, jossa hän on yksi kuudestä räväkästä ja vahvasti aseistetusta naispuolisesta koviksesta. Nyt leffan mainoskuvia on päätynyt julkisuuteen, ja niissä Vanessa nähdään varsin seksikkäänä pahiksena. Katso kuvat tästä. Sucker Punch -leffassa ovat mukana myös Emily Browning, Jamie Chung, Jena Malone, Abbie Cornish ja Carla Gugino.

Parhaillaan HIV-positiivista stripparia Rent-näytelmässä Los Angelesissa esittävä Vanessa ilmoitti äskettäin laajentavansa roolirepertuaariaan aikaisemmasta, sillä hän on jatkossa valmis esiintymään valkokankaalla myös alastomana. Hän kertoi asiasta kommentoidessaan taannoisia kohukuviaan.

– Se oli syvältä, koska niiden kuvien piti olla yksityisiä. Samaan aikaan monet näyttelijät tekivät sitä samaa valkokankaalla. Lopulta minäkin haluan niin tehdä, mutta en tiedä olisikno siihen valmis vielä nyt, Vanessa Hudgens kertoi Glamour-lehden haastattelussa.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man.