Simpsonit-sarja saa todellisen tähtivieraan Oscar-parodiaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisesta Gabriel Aubrystä jo kuukausia sitten eronnut Hollywoodin supertähti Halle Berry on viettänyt viime aikoina runsaasti laatuaikaa Nahla-tyttärensä kanssa muiden muassa rannalla. Välillä hän on ehtinyt viettää myös sinkkupäiviä yhdessä ystäviensä kanssa Miamissa.

Nyt Halle on saanut kuitenkin jälleen uuden pestin, sillä hänet on kutsuttu vierailemaan maailman suosituimmassa animaatiosarjassa, Simpsoneissa. Amerikkalaisen Entertainment Weekly -julkaisun mukaan Berry näyttelee itseään jaksossa, jossa Bart ja Homer Simpson saavat Oscar-palkinnon. Sarjan tuottaja Al Jean paljasti, että kyseessä on satiiriversio oikeasta Oscar-gaalasta ja että kyseinen jakso nähdään televisiossa vuoden 2011 alkupuolella.

43-vuotias Halle Berry halusi erota miesystävästään kaikessa hiljaisuudessa ja mahdollisimman sovussa heidän kaksivuotiaan yhteisen tyttärensä, Nahlan, takia. Lehtitietojen mukaan Halle ja Gabriel ovat erostaan huolimatta edelleen hyvissä väleissä keskenään. Oscar-voittaja ja mallimies ehtivät olla yhdessä neljän ja puolen vuoden ajan. Halle Berryllä oli jo aiemmin takanaan kaksi avioeroa.