Ensimmäiset kuvat Pirates of the Caribbean -kuvauksista – katso!

Nettivideot · Stara.fi

Supertähdet Johnny Depp ja Penelope Cruz kuvaavat parhaillaan neljättä Pirates of the Caribbean -elokuvaa Mauin saarella Havaijilla. Viikonloppuna San Diegossa järjestettiin Comic-Con -tapahtuma, jonne Deppin roolihahmo kapteeni Jack Sparrow lähetti videotervehdyksen kuvauksista.

Nyt video on julkaistu myös verkossa. Samaan aikaan kuvauksista on julkistettu myös ensimmäisiä valokuvia esimerkiksi tuottajan Twitter-blogissa. Kuvissa Depp nähtiin esimerkiksi naukkailemassa Gatorade-urheilujuomaa Jack Sparrow’n rooliasussaan. Katso kuvat tästä ja videotervehdys tästä tai artikkelin yltä.

Disneyn huippusuositun leffasarjan neljännen elokuvan nimeksi on tulossa Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ja sen on määrä saada ensi-iltansa ensi vuoden keväällä 20. toukokuuta 2011.