Paris Hilton etsi kadonnutta rintavakoaan rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkistähti Paris Hilton on viime päivinä poseerannut lähes päivittäin näyttävissä kuvissa. Euroopassa jo parin viikon ajan lomaillut perijätär tuli viikonloppuna paljastaneeksi alushousunsa yökerhossa ja takapuolensa rannalla.

Nyt sama meno on jatkunut, kun Hilton kuvattiin St. Tropezin rannalla pienenpienessä, mutta näyttävässä, uima-asussa. Parisin rintojen koon alituista muuttumista on ihmetelty lehdissä jo pitkään, ja tällä kertaa varustus näytti olevan taas hieman pienempää kokoa. Hilton yrittikin saada jonkinlaista rintavakoa aikaiseksi käsiensä avulla. Katso kuvat tästä.

Samaan aikaan maailmalla kohutaan myös Parisin huumeongelmasta, sillä hänet pidätettiin äskettäin jalkapallon MM-kilpailuissa Etelä-Afrikassa huumeiden hallussapidosta, mutta vapautettiin kun ystävä otti syyn niskoilleen. Toinen pidätys seurasi heti perään Korsikalla, jossa häneltä löydettiin alle gramma marijuanaa. Tälläkin kerralla Hilton selvisi ilman tuomiota, koska huumeen määrä oli niin pieni.