BB-Niko Saarinen ihastui Venäjän presidenttiin: ”Viehättävä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut nykyinen television chat-juontaja Niko Saarinen, eli BB-Niko, kertoo kuulumisistaan viihdelehti Staran blogissaan. Tuoreimmassa kirjoituksessaan realityjulkkis kertoo aikovansa laihduttaa huomattavasti.

Samalla avoimen homoseksuaali Niko paljastaa miesihanteensa julkkisten saralla, kun hän julkaisee omat Top 3 -julkkismiehensä. Lista on hieman yllättävä, sillä ykkösenä komeilee Suomessakin äskettäin vieraillut Venäjän presidentti Dmitri Medvedev. 44-vuotias valtionpäämies on Nikon mukaan alkanut kuitenkin viehättää häntä.

Toiseksi Nikon miesihanteiden listalla sijoittui Twilight-näyttelijä Robert Pattinson, jonka kanssa Niko voisi omien sanojensa mukaan olla ”kimpassa aina siihen asti kunnes joku löysi meitä seiväällä sydämmiin ja polttaisi poroksi. Yam-Yam!”. Kolmanneksi listalla sijoittui brittiläisen Hollyoaks-saippuasarjan tähti James Sutton.