Harry Potter -tähti veti kunnon lärvit synttäreillään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittujen Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe juhli viime perjantaina 21-vuotispäiväänsä railakkailla synttärijuhlilla Pietarissa, Venäjällä. Ystäviensä kanssa juhlinut näyttelijä pääsi varsin hyvään juhlatunnelmaan runsaan alkoholitarjoilun merkeissä.

Jo ennen synttäreitä viihdejulkaisut vihjailivat, että tulossa saattaisi olla kosteat bileet. Veikkaukset osuivatkin oikeaan, ja nyt verkossa on julkaistu juhlista myös kuvamateriaalia. Katso kuvat tästä. Alunperin Danielin piti olla viikonloppuna San Diegossa, jonne muiden muassa scifi- ja sarjakuvafanit kokoontuivat. Hän kuitenkin pahoitteli faneilleen ettei ehtinyt paikalle synttärijuhliensa takia.

– Se oli fantastista. Vietin syntymäpäiväni Pietarissa, joka oli todennäköisesti maailman kaunein, uskomattomin ja upein paikka jossa olen eläessäni ollut. Se oli todella uskomatonta. Olin siellä kahden ystäväni kanssa ja se oli upeaa, Daniel Radcliffe hehkutti LA Timesin mukaan.