Katy Perryn uudet promokuvat tihkuvat seksiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on viime aikoina ollut jonkin verran otsikoissa uuden Teenage Dream -albuminsa ja samannimisen singlelohkaisunsa merkeissä. Kappaleen musiikkivideolla suosikkilaulaja nähdään nimittäin alastomana, mutta levyn kanteen kuvaa piti sensuroida.

Levyn kansikuvassa Perryn paljas peppu oli peitetty pilvenharsolla. Nyt levyyn liittyvät uudet promokuvat ovat nähneet päivänvalon, mutta niissä ei kuitenkaan paljasta pintaa nähdä yhtä paljon kuin levyn kansitaiteessa. Siitä huolimatta otokset ovat varsin seksikkäitä. Katso kuvat alta.

Tänä vuonna naimisiin Russell Brandin kanssa aikova Perry seurusteli aiemmin rocktähti Travis McCoyn kanssa. Nyt McCoy sivaltaa yllättäen Perryä ja Brandiä uuden Don’t Pretend -nimisen kappaleensa lyriikoissa. Kappaleensa sanoituksessa Travis laulaa muiden muassa kuinka ”itkuisella pikkuneidillä ei ole syytä valehdella hänelle” ja kuinka rokkari on viimein tajunnut miksi Katy ei katso häntä silmiin ja syyttää tätä rivien välissä uskottomuudesta.

Katy Perry Teenage Dream promo picture

Katy Perry Teenage Dream promo picture