Lauri Tähkä: ”Tällä pärställä ei kannata snagarille mennä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtye on viettänyt viimeiset viisi vuotta lähes ilman lomaa, vuoroin kiertueella ja vuoroin studiossa. Viihdelehti Stara tapasi tien päällä runsaasti aikaa viettävän bändin keulahahmon Tammerfesteillä.

Lauri Tähkä kertoi haastattelussa viihtyvänsä tien päällä ja että hänelle kodinomaista on siirtyminen keikkapaikasta toiseen. Keikkapaikkojen takahuoneet tulevat väkisinkin tutuiksi tiiviin keikkailun myötä, ja siellä viihtymisessä on merkittävä osa takahuoneen tarjoiluilla. Tähkä paljasti mitä yhtyeen vaatimuslistassa, eli raiderissa, nykyisin on.

– No meillä on vesi, vichy, oluet, siiderit, viinit, sämpylät, leivät ja kahvit. Nyt oli hyvä kun oli irtokarkkeja, se oli aivan huippua. jotenkin sellainen kun kaikilla on omat jutut. Sillä on joku tarkoituskin sillä raiderilla, että se ei ole sen takia meillä että sillä ökyiltäisiin, Lauri Tähkä kertoi Staralle.

– Periaatteessa jos oikein tiukille mennään niin sitä pärjää tosi niukastikin, mutta on se sellainen asia että tälläkään pärställä ei kannata mihinkään snagarille enää mennä yöllä, niin sillä on joku järki sillä bäkkärillä, että sulla on se safka ja oluet siinä, ettei sun tarvi mennä ottaan pataan tossa grillillä.

Katso Lauri Tähkän videohaastattelun toinen osa tästä.