Hui, tunnistatko meikittömät julkkiskaunottaret? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana monet supertähdet on ikuistettu meikittöminä esimerkiksi poistuessaan kuntosalilta tai ollessaan aamulenkillä. Paparazzien kuvamateriaalin perusteella supertähtien meikittömässä lookissa on valtavia eroja.

Jotkut tähdistä näyttävät kuvankauniilta aina, vaikka meikkiä ei olisikaan. Toisia on jopa vaikea tunnistaa samoiksi ihmisiksi ilman pakkelikerrosta. Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu on koonnut yhteen viime aikojen esimerkkejä näistä jälkimmäisistä tapauksista. Katso kuvat tästä.

Suomessa on vielä tuoreessa muistissa viihdelehti Staran julkaisemat kohukuvat, joissa julkkistähti Johanna Tukiainen ikuistettiin ilman meikkejä RMJ-festivaaleilla juhannuksena. Nämä suositut kuvat löytyvät edelleen tästä linkistä.