Katie Price: ”Avioerolapset ovat onnekkaita”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen glamour-malli Katie Price on jälleen herättänyt ihmetystä omituisilla kommenteillaan. Lähinnä suurista rinnoistaan ja realityohjelmistaan julkisuuteen aikoinaan noussut Price avasi sanaisen arkkunsa taannoin brittiläisessä tv-ohjelmassa kommentoimalla viime vuotista eroaan kahden lapsensa isästä Peter Andresta. Price kertoi suorassa tv-lähetyksessä lastensa olevan eron johdosta onnekkaita, sillä he saavat nyt enemmän lahjoja.

– Lapseni ovat oikeastaan onnekkaita. Kaikki lapset, joiden vanhemmat ovat eronneet, ovat onnekkaita, koska he saavat paljon joululahjoja ja matkoja ja tuplasti syntymäpäivälahjoja, Price kommentoi brittiläisessä This Morning -aamuohjelmassa.

Katie Price erosi kahden nuorimman lapsensa isästä Peter Andresta vuoden 2009 keväällä. Price ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan löysi pian rinnalleen uuden miehen, jonka kanssa avioitui vain kuukausien seurustelun jälkeen. Viime vuonna vuoden huonoimmaksi äidiksi Britanniassa valitulla Pricella on yhteensä kolme lasta.