Megan Fox on seksikäs jopa ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Transformers-elokuvista tunnetuksi tullut kaunotar Megan Fox yllätti taannoin menemällä naimisiin on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta avioitui Havaijilla pienimuotoisessa seremoniassa, jossa paikalla oli ainoastaan muutamia pariskunnan lähimpiä ystäviä ja perheenjäseniä.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksikin valittu Fox esiintyy julkisuudessa yleensä kauniisti meikattuna, mutta tuoreet kuvat kaunottaresta todistavat tähden kauneuden tulevan muualta kuin meikkipussista. Tuoreen aviomiehensä kanssa lounastamassa ollut näyttelijätär ikuistettiin Hollywoodissa täysin ilman meikkiä, mutta luonnonkaunis tähti onnistui silti näyttämään upealta. Navan paljastaneeseen t-paitaan ja löysiin farkkuihin pukeutunut Fox näytti arkisessa asussaankin seksikkäältä. Katso kuvat tästä.

Suuren suosion saavuttaneiden Transformers-elokuviensa jälkeen Fox on näytellyt parissakin leffassa, mutta kovin suurta menestystä ne eivät ole saaneet. Taannoin Fox osallistui Eminemin Love The Way You Lie -kappaleen musiikkivideon kuvauksiin, jossa hänet nähdään cameo-roolissa.