Näyttelijän ja supermallin pikahäiden syy paljastui – lapsi tulossa?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman tämän hetken menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Miranda Kerr ja Hollywood-näyttelijä Orlando Bloom kihlautuivat reilu kuukausi sitten. Pitkään seurustellut pariskunta ei aikaillut avioitumisen suhteen, vaan he astelivat alttarille jo aiemmin tässä kuussa eli vain kuukausi kihlautumisensa jälkeen.

Pariskunnan nopeaan avioitumiseen on kuitenkin ilmeinen syy, sillä parin on kerrottu odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan. Tuoreimpien huhujen mukaan Kerr on kolmannella kuulla raskaana, Us Weekly -lehden lähde paljastaa. Huippumallin huhuttu raskaus ei pysyne pitkään vahvistamattomana, sillä raskauden tuomat muutokset näkyvät nopeasti Victoria’s Secret -alusvaatemallina työskenelevän Mirandan hoikassa vartalossa.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuodesta 2007 seurustellut australialaissyntyinen 27-vuotias Miranda Kerr on poseerannut jopa alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Kerr on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.