Niko Saarinen paljasti: Söin koiranruokaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran blogissaan kuulumisiaan jakava entinen realityjulkkis ja nykyinen chat-juontaja Niko Saarinen poseeraa parhaillaan nakuna blogissaan julkaisemassa valokuvassa. Lisäksi Niko tekee mielenkiintoisen paljastuksen.

Television chat-ohjelmia nykyisin työkseen juontava Niko paljasti nyt nettipäiväkirjassaan syöneensä koiranruokaa. Kyseessä ei ollut edes pienen palan maistaminen, vaan koiranruokaa meni suusta alas selvästi pelkkää makupalaa enemmän. Syykin koiranruoan testaamiseen oli perin erikoinen.

– Mulla on siis kaksi chihuahua koiraa & koska ne on molemmat tosi hoikkia, ALLE 2,5 kilosia. Niin mä kelasin että jos mä alkaisin syömään niiden raksuja.. joten mun ois pakko kutistuu tosi, tosi pieneksi. Tänään siis söin ton nuoremman koiran raksuja, mutta vajaan kourallisen! Mun on pakko tsekkaa ekana että pysyyks ne mun sisällä, kuten aina uusien ruokalajien kanssa. Toistaseksi on pysynyt <3, Niko kirjoitti.