Poptähti MIKA tänään Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suureen suosioon noussut poptähti MIKA konsertoi Helsingin The Circuksessa tänään perjantaina 30. heinäkuuta. Järjestäjän mukaan lippuja keikalle on vielä jäljellä, vaikka innokkaimmat fanit jonottavat ravintolan ovella jo nyt.

Konsertti on sallittu kaikenikäisille, ja alueelta löytyy erillinen anniskelualue yli 18-vuotiaille. Luvassa on intensiivinen show livebändeineen ja tanssijoineen. Ennen MIKAa lavalla nähdään suomalainen elektropop-artisti Cristal Snow. Keikalla on luvassa myös yllätys, kun More To Love -läskiblogin pitäjät Mimmi ja Peppi astuvat lavalle rehevän naiskauden innoittaman kappaleen Big Girl You’re Beautifulin aikana.

Konsertissa on mukana ystävineen myös viihdelehti Staran kilpailuvoittaja Laura, joka voitti lukijakilpailussa henkilökohtaisen fanitapaamisen MIKAn kanssa