Leffatähti myönsi homosuhteen: ”Tottakai olen kokeillut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan suomalaisissakin elokuvateattereissa Inception-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Tom Hardy on tullut kaapista ja vahvistanut kokeilleensa homoseksiä. 32-vuotias leffatähti on samaan aikaan kihloissa brittinäyttelijä Charlotte Rileyn kanssa ja hänellä on kaksivuotias poika entisen tyttöystävänsä kanssa.

Eamesin roolia hittielokuvassa näyttelevä Hardy on nyt kertonut harrastaneensa seksiä naisten lisäksi myös miesten kanssa. Asia paljastui kun NOW-lehden toimittaja kysyi asiasta haastattelussa.

– Tottakai olen kokeillut. Olen hitto vie näyttelijä. Olen tehnyt kaikkea kaikkien kanssa. Rakastan fysiikkaa. Nyt kun olen kolmekymppinen, se ei kuitenkaan ole enää minun juttuni. Olen saanut jo tarpeekseni kokeiluista, Tom Hardy kertoi lehdelle. 

Lisäksi näyttelijä kertoi saavansa yhä edelleen osakseen hyvin paljon huomiota homomiehiltä, koska hän näyttää monien mielestä maskuliiniselta. Itse hän ei kuitenkaan pidä itseään mitenkään erityisen miehekkäänä.