Leonardo DiCaprion kasvot viillellyt nainen saatiin kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomenkin valkokankailla Inception-hittielokuvassa nähtävä Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio joutui vuonna 2005 törkeän pahoinpitelyn uhriksi, kun Hollywood Hillsin alueella järjestetyissä kotibileissä eräs nainen viilsi hänen kasvojaan lasinpalalla.

Nyt viiltelystä epäilty nainen, Aretha Wilson, ollaan viimein saamassa oikeuden eteen. Wilson ja DiCaprio olivat molemmat paikalla Paris Hiltonin ex-poikaystävän Rick Solomonin järjestämissä kotibileissä, kun nainen jostain syystä raivostui ja viilsi valtavan haavan näyttelijän kasvoihin. Sairaalassa haavaan jouduttiin neulomaan peräti 17 tikkiä.

Wilson pidätettiin pian tapahtuneen jälkeen ja hän sai syytteen törkeästä pahoinpitelystä tappavalla aseella, mutta nainen pääsi kuitenkin pakenemaan maasta. Yhdysvalloista Kanadaan karannut nainen saatiin torstaina kiinni Kanadassa ja hänet tullaan passittamaan mahdollisimman pian Los Angelesiin, jossa hän joutuu oikeuden eteen, TMZ uutisoi tänään.