Lindsayllä karut olot vankilassa – ei edes tyynyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan voi hiljalleen alkaa jo valmistautua vankilasta vapautumiseen, mikäli uskaliaimmat ennustukset hänen höllästä kohtelustaan pitävät paikkansa. Todellisuudessa hänen odotetaan kuitenkin istuvan 90 päivän tuomiostaan ainakin 23 päivää kaltereiden takana.

Lindsayn Dina-äiti ja Ali-pikkusisko ovat käyneet jo useita kertoja tapaamassa moniongelmaista perheenjäsentään Lynwoodin naisvankilassa. He ovat vieneet Lohanille esimerkiksi fanipostia piristykseksi. Perheen mukaan Lohanin olot vankilassa ovat varsin karut, sillä äiti kertoi eilen ettei Lindsayllä ole lainkaan esimerkiksi tyynyä, johon hän voisi laskea päänsä öisin.

Äiti kertoi Hollywood Reporterille, että tytärtä kohdellaan vankilassa kuin ketä tahansa muuta vankia, eikä hän saa vankilassa minkäänlaista erikoiskohtelua. Eniten Dinaa korpesi se, että Lindsay ei saa käyttää kännykkää vankilassa. Äiti kuitenkin totesi, että vanginvartijat ja muut vangit ovat olleet reiluja Lohania kohtaan. Sen sijaan eilen amerikkalaislehdissä uutisoidusta muiden vankien aiheuttamasta mellakasta ei ole saatu juuri todisteita.