Shakira pettää presidentin poikaa? Lemmenloma futistähden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin latinotähtiin lukeutuva laulaja Shakira on nyt noussut yllättävällä tavalla otsikoihin, kun hänen epäillään pettävän poikaystäväänsä toisen miehen kanssa. Tämä siitä huolimatta, että kyseinen poikaystävä on presidentin poika.

Argentiina presidentin pojan, Antonio De La Ruan, kanssa jo pitkään seurustellut supertähti kertoi äskettäin ettei hän aio naimisiin poikaystävänsä kanssa. Siitä saakka suhteen on epäilty olevan karilla, mutta erosta kumpikaan osapuoli ei ole tähän mennessä hiiskunut. Nyt latinokaunotar on jälleen joutunut suhdekohun pyörteisiin uuden miehen kanssa.

Viime aikoina Shakira on yhdistetty romanttisessa mielessä tennistähti Rafael Nadaliin, mutta nyt kaunotar on lehtiväitteiden mukaan viettänyt aikaa espanjalaisen jalkapallotähti Gerard Piquen kanssa, Cuore Magazine uutisoi. Pari on bongattu lomailemassa yhdessä Ibizalla. Futari seurustelee tahollaan Nuria Thomasin kanssa, joten kyseessä on lehden mukaan mahdollisesti neliödraama. Varmuutta suhdeväitteille ei ole yrityksistä huolimatta saatu.