Tällaisia ovat jalkapallon hurjimmat maalituuletukset – katso videot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin miljoonat miehet ympäri maailmaa elivät kuukauden päivät jalkapallon ympärillä Etelä-Afrikassa pelattujen jalkapallon MM-kilpailujen takia. Sittemmin futishuuma on jo hieman laantunut, kun kisat saatiin viimein päätökseen ja Espanjasta leivottiin maailmanmestari.

Kisoissa nähtiin kuitenkin lukuisia näyttäviä maalituuletuksia latinomaiden selostuskoppien lisäksi myös pelikentillä. Nyt amerikkalainen viihdesivusto on koonnut yhteen kymmenen sen toimituksen mukaan näyttävintä maalituuletusta ympäri maailmaa. Katso kuvat ja videot tästä.

Näistä esimerkiksi Stjarnanin ja Fylkirin välisessä pelissä nähty Halldor Orrin kalastusaiheinen tuuletus on noussut myös YouTubessa nettihitiksi lähes seitsemällämiljoonalla katsojallaan.