Kaikkien aikojen Simpsonit-jakso työn alla – pullistelee supertähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla, että suosittu näyttelijäkaunotar Halle Berry saa kunnian esittää itseään Simpsonit-animaatiosarjan Oscar-erikoisjaksossa. Sarjan tuottaja Al Jean paljasti, että kyseessä on satiiriversio oikeasta Oscar-gaalasta ja että kyseinen jakso nähdään televisiossa vuoden 2011 alkupuolella.

Nyt maailman suosituimman animaatiosarjan samainen jakso saa lisää nimekkäitä vierailijoita, sillä brittikoomikko Ricky Gervais on kutsuttu mukaan, Entertainment Weekly kertoo. Vierailu on toteutuessaan Gervaisille jo toinen. Supertähdille kutsu Simpsonit-sarjaan on suuri kunnia, josta harva kykenee kieltäytymään. Vuonna 2006 Gervais oli mukana kirjoittamassa sarjan erikoisjaksoa.

Tällä kertaa kyseessä on lehtitietojen mukaan ihan perinteinen äänirooli, jossa Gervais esittää kuitenkin itseään. Kyseisessä jaksossa Homer ja Bart suuntaavat Los Angelesiin Oscar-gaalaan, jossa paikalla on siis myös Halle Berry sekä sankka joukko muita tähtiä. Entertainment Weeklyn saamien alustavien tietojen mukaan Berryn ja Gervaisin lisäksi mukana olisivat muiden muassa Jon Hamm, Paul Rudd, Daniel Radcliffe, Hugh Laurie ja Martha Stewart.