Katy Perry : Teenage Dream

Singlet · Stara.fi

Supersuosioon esikoisalbumillaan noussut poptähti Katy Perry nousi aikanaan kirjaimellisesti yhden hitin siivittämänä supertähdeksi. Hänen paikkansa poptaivaalla sinetöitiin kun I Kissed A Girl sai jatkoa Hot’n’Cold -hitistä. Nyt Perry julkaiseet toisen singlelohkaisun uudelta Teenage Dream -albumiltaan.

Levyn ensimmäinen single California Curls ei ollut kovin vahva suoritus, eikä kovasti odotettu paluubiisi lunastanutkaan sille asetettuja odotuksia. Biisi nousi soittolistoille ainoastaan nimekkään esittäjänsä avulla. Levyn nimikkobiisi Teenage Dream menee pitkälti samaan sarjaan, eli läpimurtolevyltä tuttuja kerralla tajuntaan iskeviä melodiakoukkuja ei tässäkään kuulla.

Kokonaisuutena single on kuitenkin selvästi toimivampi kuin edeltäjänsä, sillä nyt soundipuoli tarjoaa selvästi enemmän ja tuotantokin vaikuttaa olevan hiotumpaa. Biisi alkaa varsin rauhallisissa merkeissä, ja liikkelle lähdettyäkin se pitää fiiliksen rauhallisena, vaikka energiaakin kappaleesta löytyy. Taustan hypnoottinen skittamatto tuottaa nimittäin hyvän tunnelman koko kappaleeseen ja siitä on hyvä ponnistaa kertosäkeissä hieman korkeammalle. Kertsit sellaisenaan ovat keskinkertaista materiaalia ja niistä keskinkertaisesti koukkua. Taustojensa ansiosta kappale ansaitsee kuitenkin kolmen tähden sijaan neljä. Hittipotentiaalia on siis ainakin ripaus.

Pisteet 4/5