Lindsay Lohan vapautettiin vankilasta – haettiin keskellä yötä pakkohoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan Lindsay Lohan on hetki sitten vapautunut vankilasta. Amerikkalainen Radar Online kertoo, että julkkistähti vapautettiin Los Angelesissa yöllä kello 1:35 paikallista aikaa. Tiedon vahvisti julkaisulle sheriffin toimiston tiedottaja Steve Whitmore.

Kotiinsa Lindsay Lohan ei kuitenkaan päässyt vielä suuntaamaan, vaan kuten tänä aamuna kerroimme, hänet kuljetettiin vankilasta suoraan UCLA Medical Center -sairaalaan pakkohoitoon. Aiemmin tuomari Marsha Revel oli määrännyt Lohanin vankilan jälkeen suoraan vieroitushoitoon, mutta suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä lääkäreiden suosituksesta.

Tieto mahdollisesta vapauttamisesta tuli julkisuuteen jo eilen, joten vankilan edustalla oli sankka joukko median edustajia vastaanottamassa julkkistähteä. Lohan oli vankilassa suorittamassa 90 päivän vankeustuomiotaan vuoden 2007 rattijuopumuksesta ja siitä saamansa ehdonalaisen sääntöjen rikkomisesta. Nyt Lohania pidetään sairaalassa, jossa hän saa hoitoa päihderiippuvuuteensa.