Lindsay Lohan vankilasta suoraan sairaalaan – vapaaksi tänään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen TMZ-julkaisu on hetki sitten uutisoinut, että näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan ei joudukaan vankilasta päästyään vieroitushoitoon, vaan hänet kuljetaan sen sijaan suoraan sairaalahoitoon. Julkkistähden odotetaan pääsevän Lynwoodin naisvankilasta mahdollisesti jo tänään.

Aiemmin tuomari Marsha Revel määräsi Lohanin pakolliseen vieroitushoitoon vankilareissun jälkeen, mutta viihdejulkaisun mukaan tuomari on nyt muuttanut mielensä. Lohan tullaan nimittäin kuljettamaan Morningside Recovery -vieroitushoitolan sijaan UCLA Medical Center -sairaalaan Los Angelesissa.

Lääkärit suosittelivat tätä vaihtoehtoa julkkistähdelle jo ennen hänen vankilatuomiotaan, ja kaksi psykiatria varoitti ettei kyseinen vieroitushoitola ole Lohanille oikea paikka. Nyt tuomari Revel on ottanut neuvoista vaarin ja määrännyt Lindsayn sairaalahoitoon. Lohan ei joudu kuitenkaan sairaalan psykiatriselle osastolle, vaan hän tulee saamaan hoitoa päihdeongelmiin keskittyneellä osastolla.