Shakira niityllä bikinitopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu latinotähti Shakira on nyt noussut yllättävällä tavalla otsikoihin, kun hänen epäillään pettäneen miesystäväänsä, Argentiina presidentin poikaa Antonio De La Ruaa, espanjalaisen jalkapallotähti Gerard Piquen kanssa.

Pari bongattiin viime viikolla lomailemassa yhdessä Ibizalla. Futari seurustelee tahollaan Nuria Thomasin kanssa, joten kyseessä on lehden mukaan mahdollisesti neliödraama. Varmuutta suhdeväitteille ei ole yrityksistä huolimatta saatu. Viime aikoina Shakira on yhdistetty romanttisessa mielessä myös tennistähti Rafael Nadaliin.

Äskettäin Shakira ikuistettiin valokuviin ilmeisesti musiikkivideonsa kuvauksissa. Latinokaunotar tanssahteli niitylle kasattujen kameroiden edessä pinkinväriseen röyhelömekkoon ja samanvärisiin bikinien yläosiin verhoutuneena. Näky oli räikeine väreineen ja venyttelyineen varsin vaikuttava. Katso kuvat tästä.