BB-kohupari VIP-isänniksi festareille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realitykilpailun voittajat BB-Sari ja BB-Aso ovat tuoreimpien tietojen mukaan nykyisin pariskunta. Nyt julkkispariskunta on saanut yhteisen työkeikan, kun heidät on kiinnitetty festari-isänniksi Kokkolaan.

Sari ja Aso viihdytävät VIP-vieraita Kokkolan Suntinsuussa ensi viikonloppuna järjestettävillä festivaaleilla. Pariskunta saapuu Turusta yhdessä perjantaina ja ottavat VIP-vieraat vastaan. Sari ja Aso saatetaan nähdä myös lavalla. Viihdelehti Stara tapasi BB-parin viime viikonloppuna Turussa. Katso haastattelu tästä.

Kokkola Rockin merkittävin uutuus on bändikattauksen lisäksi alueella esiintyvä sirkus. Turun taideakatemian opiskelijoiden muodostama ryhmä Hard As The Rock esintyy molempina festaripäivinä kaksi kertaa lavalla ja koko päivän yleisön joukossa kierrellen. Ryhmään kuuluu myös maankuulu taikuri Max Fredriksson.

Kokkola Rock Festival Suntinsuu 6.-7.8.2010.