BB-Aso: ”Mä en bongaa ketään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa vietettiin viime viikonloppuna vauhdikas viikonloppu Down By The Laituri -festareiden merkeissä, ja mukana menossa olivat myös BB-pariskunnaksi väitetyt BB-Aso ja BB-Sari. Viihdelehti Stara tapasi heidät festariyön tiimellyksessä.

Aso oli taannoin juhlimassa Helsingissä Martina Aitolehden hulppeita syntymäpäiviä, mutta miehen ilta loppui tuolloin kuitenkin lyhyeen hänen päästyään juhlakunnon suhteen urheilutermein sanottuna ”ylikuntoon”.

– Siellä nautittiin kyllä sitä alkoholia liikaa. Me käytiin Circuksessa kuuntelemassa Tauskia ja sen jälkeen mä ajattelin, että pitäiskö lähteä sitten nukkumaan. Viina oli se pääasia, Aso muisteli juhlia DBTL-festareilla.

Viihdelehti Stara oli Martinan synttäreillä mukana menossa, ja tuolloin Asolla vaikutti olevan varsin innokkaasti haku päällä. Turussa mies kuitenkin kielsi moisen, kun samaan aikaan haastattelussa hänen vierellään seisoi tyttöystäväksi väitetty BB-voittaja Sari.

– Mä en edelleenkään bongaa ketään, Aso ilmoitti.

– Me ei olla bongattu kumpikaan ketään. Me ollaan vaan törmätty. Kohtalo, Sari kertoi.

Katso Ason ja Sarin videohaastattelu StaraTV:stä tästä.