Lady Gaga alusvaatteisillaan ennen läpimurtoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosiosta jo reilun parin vuoden ajan nauttia saanut amerikkalaispoppari Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, tunnetaan megahittiensä lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan ja näyttävistä esiintymisasuistaan.

Nyt verkossa on julkaistu ennen laulajan läpimurtoa ikuistettuja valokuvia, jotka vahvistavat tiedot siitä että New Yorkissa asuva poppari piti paljastavista poseerauksista jo ennen menestystään. Vuonna 2007 ikuistetuissa valokuvissa tuleva supertähti nähdään muiden muassa alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

Kasarityylisissä valokuvissa laulajalla ei ole myöskään kasvoillaan nykyisenkaltaista vahvaa meikkikerrosta, joten hänen voidaan todeta olleen varsin näyttävä ja hyvinmuodostunut kaunotar jo ennen läpimurtoaan. Kuvissa Gagan kanssa poseeraa hänen hyvä ystävänsä, burleski-tanssijana toimiva työtoveri Lady Starlight.