Laulajatähti haukkui Shakiran seksiä tihkuvan musiikkivideon: ”Olin shokissa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skottilaulaja KT Tunstall ei välttämättä ole aivan siinä asemassa, että hän voisi ryhtyä kritisoimaan itseään moninkertaisesti suositumpia ja menestyneempiä poptähtiä, mutta lujan itseluottamuksen omaava laulaja on nyt kuitenkin päättänyt iskeä sanallisesti Shakiran kimppuun.

KT Tunstall on nimittäin haukkunut latinotähden kovin sanoin ja kritisoinut erityisesti tämän taannoista She Wolf -musiikkivideota, joka nousi aikoinaan myös viihdeotsikoihin seksikkyydellään. Erityisesti Tunstallia korpeaa Shakiran upean vartalon hyväksikäyttäminen videolla. Hänen mukaansa videon shokeeraavat kohtaukset antoivat huonoa rooliamallia nuorille tytöille.

Shakira nähdään kyseisellä musiikkivideolla muiden muassa lähes alastomana kultaisessa häkissä. KT Tunstall kertoi olleensa tyrmistynyt näin provokatiivisesta toiminnasta.

– Nuoret tytöt katsovat tällaista pornahtavaa materiaalia. Olin shokissa nähtyäni Shakiran videon ja minä en ylläty kovin helposti. Siinä esiteltiin ”naisellisia ruumiinosia” selkeästi, enkä ainakaan minä pyytänyt sellaista. Näköjään hänen täytyy shokeerata saadakseen huomiota osakseen, KT Tunstall kertoi Daily Record -lehdelle.

Samassa haastattelussa KT Tunstall kertoi ettei itse suostuisi mistään hinnasta moiseen julkiseen rietasteluun ja aikoo keskittyä jatkossakin laulamiseen ja kitaransoittoon. Televisiokatsojien puolesta lienee tosiaan parempi, että Tunstall keskittyy jatkossakin pitämään vaatteet yllään.