Miestoimittajat hätää kärsimässä – Katy Perry antoi haastattelut bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry julkaisi juuri uuden albuminsa nimikkosinglen nimeltään Teenage Dream. Hän poseeraa samannimisen uuden levynsä kannessa alastomana ja on nyt suostunut riisumaan itsensä alusvaatteisilleen myös arvostetun Rolling Stone -lehden kansikuvassa.

Tätä taustaa vasten ei liene enää kovinkaan suuri yllätys, että Katy Perry viihtyy vähissä vaatteissa niin siviilissä kuin työssään. Tuoreimpana todisteena tästä seikasta on nyt saatu kuvamateriaalia laulajan lehdistötilaisuudesta Singaporesta, jonne poptähti oli rentoon tapaansa pukeutunut bikineihin. Katso kuvat tästä.

Normaalisti vastaavat lehdistötilaisuudet järjestetään ahtaissa ja hiostavissa sisätiloissa ja supertähdet ovat yleensä täysissä pukeissa. Singaporessa oli kuitenkin tällä kertaa luvassa poikkeus, sillä erityisesti miespuoliset toimittajat saivat ihastella Perryn bikinivartaloa lähietäisyydeltä uima-altaalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.