Keisha Buchanan jätti yhtyeensä lopullisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan on vahvistanut eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia. Keishan tilalle tuli Jade Ewan. Sittemmin Keishan on odotettu palaavan bändiin, mutta nyt hän on ilmoittanut eron olevan lopullinen.

Sugababes nousi taannoin listamenestyksellä mitattuna 2000-luvun menestyksekkäimmäksi naisyhtyeeksi Britanniassa. Siksi yhtyeellä onkin ollut aikaisempaa enemmän paineita seuraavan albumin menestymiseksi. Ennen Keishan eroa bändin jäsenten välit olivat jääkylmät, eikä siten ole kovinkaan suuri ihme, että häntä ei enää haluta takaisin yhtyeen riveihin. Keisha ei ole enää edes puheväleissä bänditovereidensa kanssa. Nyt Keisha aikoo julkaista soolomateriaalia.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni. En tiedä kuinka oman albumin markkinoiminen sujuu, mutta on hienoa tehdä kerrankin itse päätökset, Keisha Buchanan kertoi Closer-lehdelle.

Vielä pari vuotta sitten tilanne oli toinen. Viihdelehti Stara tapasi Sugababes-yhtyeen Heidi Rangen pari vuotta sitten Lontoossa. Hän innostui kehumaan Suomea, jonne yhtye Rangen mukaan haluaa palata uudelleen.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoi.