Stara Sugababes

Viihdeuutiset

Huippusuosittu tyttöbändi tekee paluun: ”Seksikkäämpi kuin koskaan”

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan vahvisti viime syksynä eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia.

Nyt tiuhaan tahtiin kokoonpanoaan uudistanut yhtye on tekemässä paluun. Poptrion tuoreen Freedom-singlen kerrotaan tulevan kauppoihin jo syyskuussa. 10 vuotta yhtyeessä jäsenenä ollut Heidi Range kertoi uuden tuotannon olevan seksikkäämpää kuin aikaisemmin.

– Vaatteemme muuttuvat vain seksikkäimmiksi meidän vanhetessamme. Lady Gaga on ollut aikamoinen suunnannäyttäjä musiikkibisneksessä, tytöt kertoivat The Sun -julkaisun mukaan.

Yhtyeen jäsenet kertoivat uskaltavansa vasta nyt kokeilla radikaalimpia vaatevalintoja. He kertoivat ennen tyrmänneensä stylistin ehdottamia seksikkäitä asuvalintoja, mutta ovat nykyään innoissaan rohkeista vaatteista.

– Nykyään käytämme nahkavaatteita ja rakastamme seksikkäitä kuvauksia. Meillä on uskomattomia vaatteita tiedossa ja kokeilemme rohkeasti uusia juttuja, 27-vuotias Amelle Berrabah kertoi.

Sugababes-yhtyeen ainoa alkuperäinen jäsen Keisha Bunchanan jätti laulutrion vuonna 2009. Buchanan tilalle otettiin vuoden 2009 Britannian euroviisuedustaja Jade Ewen. Maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa albumia myyneen yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Too Lost in You, Push the Button ja Red Dress.

Viihdeuutiset

Jade Ewen: ”Pelkään mummoalushousujen käyttöä!”

Ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen tuorein jäsen Jade Ewen hurmasi viime vuonna maailmalla seksikkäissä alusvaatekuvissa. Mustahiuksisen kaunottaren uskotaan olevan Sugababes-yhtyeen pelastaja naisen laulutaitojen vuoksi. Nyt kaunotar kertoo oudosta pelostaan Twitter-sivustollaan.

Sivustolle kirjoitetun tekstin perusteella Jade Ewen pelkää mummoalushousuja. Tähti itse käyttää sellaisia paljon, mutta hän ei halua joutua onnettomuuteen ne yllään. Se olisi Ewenin mielestä suuri häpeä, ja fanit luultavasti nauraisivat mummopöksyiselle kaunottarelle. Tämän vuoksi hän yrittää vältellä kyseisiä alushousuja parhaansa mukaan, mutta se on vaikeaa. Hän nimittäin pitää niistä suuresti, eikä malttaisi olla pukematta niitä ylleen.

– Ne ovat todella mukavat yllä. Tukevat joka puolelta, sekä tekevät vartalostani kivan näköisen. Pelkään kuitenkin niiden käyttöä kotini ulkopuolella. Auto voisi törmätä minuun niin, että kaatuisin ja hameenhelma lennähtäisi ylös. Mummohousut näkyisivät kaikkialle, mikä olisi todella kamalaa. Minä pelkään myös purppuranvärisiä rintaliivejä. Ne yhdistettyinä mummohousuihin ovat kamalinta, mitä tiedän, Jade Ewen kertoi Twitter-sivustollaan.

23-vuotias Jade Ewen tuli aikoinaan tunnetuksi Leijonakuningas-roolistaan. Nainen oli kyseisen elokuvan musikaalissa Nala, ja fanit ylistivät hänen suoritustaan. Vuonna 2005 Ewen edusti euroviisuissa Iso-Britanniaa sijoittuen viidenneksi. Syyskuussa 2009 Keisha Buchanan erosi Sugababes-yhtyeestä, ja Ewen astui hänen tilalleen. Ewen on tällä hetkellä yksi Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvoista. Nainen on parisuhteessa näyttelijä Ricky Norwoodin kanssa.

Viihdeuutiset

Keisha Buchanan jätti yhtyeensä lopullisesti

Muutama vuosi sitten ympäri maailmaa suosiota niittäneen Sugababes-yhtyeen jäsen Keisha Buchanan on vahvistanut eronneensa suosikkiyhtyeestä lopullisesti. Hän sai lähtöpassit yhtyeestä syyskuussa, kun muut jäsenet väittivät hänen kiusanneen Amelle Berrabahia. Keishan tilalle tuli Jade Ewan. Sittemmin Keishan on odotettu palaavan bändiin, mutta nyt hän on ilmoittanut eron olevan lopullinen.

Sugababes nousi taannoin listamenestyksellä mitattuna 2000-luvun menestyksekkäimmäksi naisyhtyeeksi Britanniassa. Siksi yhtyeellä onkin ollut aikaisempaa enemmän paineita seuraavan albumin menestymiseksi. Ennen Keishan eroa bändin jäsenten välit olivat jääkylmät, eikä siten ole kovinkaan suuri ihme, että häntä ei enää haluta takaisin yhtyeen riveihin. Keisha ei ole enää edes puheväleissä bänditovereidensa kanssa. Nyt Keisha aikoo julkaista soolomateriaalia.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni. En tiedä kuinka oman albumin markkinoiminen sujuu, mutta on hienoa tehdä kerrankin itse päätökset, Keisha Buchanan kertoi Closer-lehdelle.

Vielä pari vuotta sitten tilanne oli toinen. Viihdelehti Stara tapasi Sugababes-yhtyeen Heidi Rangen pari vuotta sitten Lontoossa. Hän innostui kehumaan Suomea, jonne yhtye Rangen mukaan haluaa palata uudelleen.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoi.

Viihdeuutiset

Sugababes-yhtye hajoamispisteessä?

Viime päivinä maailmalla on huhuttu suositun Sugababes-yhtyeen jäsenten huonoista väleistä ja koko yhtyeen mahdollisesta hajoamisesta. Nyt huhut ovat saaneet vahvistusta.

Sugababes oli torstai-iltana konsertoimassa Lontoon Royal Albert Hallissa, ja keikan jälkeen järjestettiin vip-juhla lontoolaiselle Club 20 -klubilla. Kolme yhtyeen jäsentä, Heidi Range, Keisha Buchanan ja Amelle Berrabah, saapuivat jatkojuhliin, mutta läsnäolijat saivat huomata, että yhtyeen jäsenten välit ovat jääkylmät.

Keisha ja Amelle juhlivat yhdessä klubin vip-tiloissa, kun Heidi puolestaan pysytteli pääsalin puolella poikaystävänsä Dave Berryn kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Heidi vältteli koko illan tapaamasta muita yhtyeensä jäseniä. Erityisesti Heidin ja Keishan välit näyttivät tulehtuneilta.

– Heidi ja Keisha eivät ilmeisesti puhuneet sanaakaan toisilleen koko iltana. He pysyttelivät eri huoneissa. Ihmiset yrittivät saada Heidiä vip-tiloihin, mutta hän pysyi sen ulkopuolella koko illan ja lähti hyvästelemättä muita, silminnäkijä kertoi The Sun -lehdelle.

Stara tapasi Sugababes-yhtyeen Heidi Rangen joulukuussa Lontoossa. Hän kertoi levyteosta, julkkis-poikaystävästään ja suhteestaan. Lisäksi hän innostui kehumaan Suomea, jonne yhtye Rangen mukaan haluaa palata uudelleen.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoi.

Koko Sugababes-haastattelu löytyy tästä!

Viihdeuutiset

Sugababes Staralle: Haluamme Suomeen!

Hittien määrässä mitattuna Britannian kaikkien aikojen menestynein naisyhtye Sugababes on markkinoi parhaillaan tuoretta Change -albumiaan. Stara tapasi levyn tiimoilta yhtyeen jäsenen Heidi Rangen Lontoossa.

Haastattelussa Heidi kertoi levyteosta, julkkis-poikaystävästään ja suhteestaan. Lisäksi hän innostui kehumaan Suomea, jonne yhtye Rangen mukaan haluaa palata uudelleen.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoi haastattelun lopuksi.

Koko Sugababes-haastattelu löytyy tästä!

Haastattelut

Sugababes

Sugababes-yhtye on tehnyt viime vuosina historiaa nousemalla hittien määrällä mitattuna jopa legendaarisen Spice Girls -yhtyeen ohi Britannian menestyneimpänä naisyhtyeenä. Stara tapasi yhtyeen Lontoossa.

Levy-yhtiön edustaja ohjaa Heidi Rangen, Keisha Buchanan ja Amelle Berrabahin erillisiin neuvotteluhuoneisiin. Heidän tavoitteenaan on antaa muutaman iltapäivätunnin kuluessa erikseen haastatteluja mahdollisimman monelle eurooppalaisen median edustajalle. Suomea tilaisuudessa edustaa viihdelehti Stara.

Heidi Range tervehtii ystävällisesti ja levittää mukanaan tuomansa muovipussin sisällön pöydälle. Hän kysyy kohteliaasti, voisiko hän syödä lounaan haastattelunsa kuluessa. Range on valinnut syötäväkseen ison salaatin, runsastäytteisen leivän ja dietticolan.

– Aamupäivä vierähti puhelinhaastatteluja tehdessä. Siivosin kotini samalla, kun puhuin toimittajien kanssa yli neljä tuntia puhelimessa. Yritän tehdä usein kaksi asiaa kerrallaan. Olen monitoimi-ihme, Range nauraa ja avaa juomatölkin.

– Vapaaillat ovat päivittäisen puuhakkuuteni vastakohtia. Vietän ne kaikkein mieluiten kotona poikaystäväni, ystävieni tai perheenjäsenteni kanssa. Juttelemme, teemme ruokaa ja katselemme elokuvia DVD:ltä. Olen vapaalla yllättävänkin pitkästyttävä ihminen, Range naurahtaa.

Sydänsuruja ja tuskaa

Sugababes on Britannian menestyksekkäimpiä tyttölauluryhmiä. Yhtye on valloittanut saarivaltakunnan singlelistan huipun jo kuusi kertaa. Tyttötrion viidestä studioalbumista kaksi on noussut hittilistan kärkeen. Vuonna 1998 perustettu Sugababes palkittiin helmikuussa 2003 Brit Award -palkinnolla.

Sugababes-tytöt jatkavat uusimmalla Change-nimisellä albumillaan soundinsa kehittelyä. Heidi Range, Keisha Buchanan ja Amelle Berrabah työstivät levyn yhteistyössä heidän edellisiltä levyiltään tuttujen tuottaja-laulunkirjoittajien kuten Dallas Austinin ja Xenomanian kanssa. He ovat päivittäneet popsoundiaan myös uusien yhteistyökumppanien kuten Cathy Dennisin ja Dr Luken avulla.

– Sugababes-soundi muuttuu ja kehittyy jokaisella albumilla. Kokeilemme ennakkoluulottomasti erilaisia musiikkityylejä. Koska henkilökohtaiset musiikkimakumme ovat erilaisia, voimme hyödyntää lauluissamme monipuolisia musiikillisia vaikutteita. Jos toistaisimme itseämme, kyllästyisimme laulamiseen ja työhömme. Myös fanimme ikävystyisivät meihin, Heidi Range kertoo Staralle.

– Sanoitukset syntyvät itsestään. Emme suunnittele ennen yhteisen laulunkirjoitusprosessimme alkua albumeille minkäänlaista teemaa. Seurustelusuhteet saattaisivat olla ainoa tyypillinen laulujemme aihe.

– Poikaystäväni mietiskeli eilen illalla ääneen lauluistamme syntyvää mielikuvaa. Sanoituksistamme voisi kuulemma päätellä, että kärsimme jatkuvista sydänsuruista ja että olemme päivittäin tuskaisessa mielentilassa, Range nauraa.

– Minä olen kuitenkin hyvinkin onnellinen ihminen. Asiani eivät voisi olla paremmin. Elämäni on täydellistä. Myös Keisha ja Amelle ovat tyytyväisiä elämäntilanteeseensa. Sanoituksemme syntyvät useimmissa tapauksissa muiden ihmisten kanssa käymistämme keskusteluista, heidän elämänkokemuksistaan.

Lopullinen koetus

Liverpoolissa syntynyt Heidi India Range, 24, seurustelee viidettä vuotta televisio-ohjelmien juontaja Dave Berryn, 26, kanssa. Britannian suosituimpiin televisiokasvoihin lukeutuva Berry juontaa muun muassa televisiokanava Music TV:n ohjelmia. Range ja Berry muuttivat marraskuun alussa ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa Lontoossa.

– Yhteen muutto on jännittävä kokemus, koska suhteemme joutuu lopulliseen koetukseensa. Dave on minulle täydellinen mies. Hän huolehtii minusta. Hän saa minut myös nauramaan asioille monta kertaa päivässä.

– Meillä on yhdessä hauskaa. Vaikka olemme seurustelleet jo yli neljä vuotta, odotan malttamattomasti hänen näkemistään aina erillään viettämämme ajan jälkeen, Heidi Range kertoo Staralle.

Change-albumin ja siltä julkaistavien singlejen markkinointi pitävät Sugababes-tytöt kiireisinä ensi kesään saakka. Albumin toisena singlenä julkaistava nimikappale Change ilmestyi joulukuun puolivälissä. Sugababes tekee maaliskuussa ja huhtikuussa 2008 Britannian kiertueen.

– Elämä on hyvällä tavalla kiireistä. Change on hyvä albumi. Teemme mielellämme kaikkemme sen markkinoimiseksi. Odottelen jo mielenkiinnolla kevään konserttikiertuetta. Faneillemme esiintyminen on työmme parhaita puolia.

– Haluaisimme tulla kiertueelle myös Suomeen. Suomen vierailumme ovat olleet aina hyviä kokemuksia. Ihmiset ovat erittäin ystävällisiä. Promokäyntimme ovat olleet yleensä hieman ennen joulua. Haluaisin päästä uudestaan paikallisille joulumarkkinoille, Heidi kertoo haastattelun lopuksi.

Jouni Leinonen
Lontoo