Penelope Cruz rinnat paljaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz tähdittää parhaillaan maailmalla suuren suosion saanutta Nine-elokuvaa. Sitä ennen hänet nähtiin hoviohjaajansa Pedro Almodovarin elokuvassa Särkyneet syleilyt, eli Los Abrazos Rotas, jossa hänet nähtiin myös alastomana.

Penelope Cruz on kuvannut viime aikoina Pirates Of The Caribbean -elokuvan seuraavaa versiota. Nyt hänellä on kuitenkin ollut myös hieman vapaa-aikaa, sillä latinokaunotar on kuvattu rannalla. Silloin tällöin julkisesti itseään paljasteleva Penelope rohkeni paljastaa rannalla myös muhkeat rintansa. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on nykyisin jo naimisissa miesystävänsä Javier Bardemin kanssa. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.