Uniklubi videohaastattelu

StaraTV Viihde · Stara.fi

Turussa viime viikon lopulla järjestetty DBTL-festivaali toi Turkuun runsaasti kotimaisia pop- ja rockyhtyeitä. Mukana menossa oli myös viihdelehti Stara, joka tapasi päälavan backstagella keikkansa alkamista odottaneen Uniklubi-yhtyeen laulaja Jussin.

Äänestä päätellen vuoden sketsihahmo 2010 Marja Tyrni piti lavalla varsin räväkkää show’ta, mutta samalla myös Uniklubi sai kerrottua backstagella kuulumisiaan Kim Rusin haastattelussa. Uniklubin Jussi Selo kertoo muiden muassa musiikkibisneksen muuttumisesta vuodesta 1999 saakka.

Samalla muistellaan yhtyeen alkuaikoja ja linjan muuttumista noista ajoista. Lisäksi paljastetaan mitä bändin raiderista löytyy ja millainen meno keikkapaikkojen bäkkäreillä on keikoilla. Uniklubin seuraava albumi Kultakalat ilmestyy 22. syyskuuta.