Amy Winehouse sammui ravintolan pöydälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse oli viime vuonna lukuisia kertoja otsikoissa vakavan päihderiippuvuutensa merkeissä. Tämän vuoden aikana hän on raporttien mukaan päässyt kuiville, mutta tuoreet kuvat osoittavat aivan muuta.

Uutta albumiaan parhaillaan studiossa valmisteleva suosikkilaulaja on nyt nimittäin ikuistettu varsin nolossa tilanteessa, kun hän oli sammunut ravintolan terassilla olevalle pöydälle. Sammunut poppari uinui pöydällä vielä kello 9.30 aamulla. Katso kuva tästä. Pöydästä herättyään hän oli jäädä lisäksi auton alle.

Ennen noloa sammumistaan Amy Winehouse oli viettänyt kostean illan yhdessä nykyisen poikaystävänsä ja alkoholista ”eroon päässeen” Mischa Bartonin kanssa. Pariskunta juhli ystävänsä Reg Travissin vanhempien omistamassa ravintolassa. Nyt baari on saanut laulajan sammumisen myötä kyseenalaista julkisuutta.