Näin aito punaniska leikkaa pensaansa

Nettivideot · Stara.fi

Suomessakin kesä alkaa olla hiljalleen jo ehtoopuolella, vaikka helteiden ja ukkosmyrskyjen luvataan vielä jatkuvan. Nurmikkojen ja pensasaitojen leikkaaminen on kuitenkin ollut suomalaisten miesten työn alla jo viikkokausia. Sama tilanne on myös Yhdysvalloissa.

Nyt nettivideoillaan suuren suosion saanut amerikkalaismies näyttää videolla kuinka hän on ratkaissut pensasaitojen leikkauksen. Punaniskan stereotyyppi paasaa hauskalla videollaan pitkään siitä kuinka pensaiden leikkaaminen on hankalaa, mutta lopulta hän esittää ratkaisunsa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Ratkaisu on tosin sellainen – kuten punaniska itsekin rehentelee – että siihen ei kuka tahansa kukkakeppi kykene. Hän nimittäin kannattelee bensakäyttöistä ruohonleikkuria puolentoista metrin korkeudella ajaakseen sillä pensaansa.