Tässä on Potter-tähden salarakas – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosituista Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Daniel Radcliffe on yksi Britannian seuratuimpia sinkkumiehiä. Tai siis ilmeisesti oli, sillä hänellä kerrotaan olevan uusi tyttöystävä. Yksityisyyttään visusti julkisuudelta varjeleva tähti on nyt kuvattu neitokaisen kanssa.

Äskettäin 21 vuotta täyttänyt Daniel Radcliffe nähdään tuoreissa paparazzikuvissa brunettekaunottaren kanssa. Kuvat on ikuistettu Lontoossa järjestetyssä krikettipelissä, jossa leffatähti näytti viihtyvän erityisen hyvin seuralaisensa kanssa. Lisäksi heidät kuvattiin Danielin kodin liepeillä. Katso kuvat tästä.

Tyttöystäväksi arvellun nuoren naisen henkilöllisyyttä ei ole vielä selvitetty. Brittiläisen Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan he ovat kuitenkin olleet viime aikoina lähes erottamattomat. Taannoin Radcliffe esiintyi ilta illan jälkeen alastomana Equus-näytelmän lavalla.