Lindsay sairaalassa – ja alusvaatteisillaan lehdessä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan on parhaillaan saamassa hoitoa moniin ongelmiinsa Los Angelesin UCLA-sairaalassa, jonne hänet kiidätettiin muutama päivä sitten keskellä yötä suoraan vankilasta. Julkkiksen kerrotaan saavan hoitoa mielialahäiriöihinsä ja päihderiippuvuuksiinsa.

Ehtiväinen julkkistähti poseerasi juuri ennen vankilatuomionsa alkamista vähissä vaatteissa useammankin lehden kansikuvissa ja sisäsivuilla, ja nyt hän on ehtinyt poseeraamaan myös Maxim-lehden tulevassa numerossa. Lehden julkaisemat otokset on siten täytynyt ikuistaa jo ennen vankilatuomion alkamista. Katso kansikuva alta.

Lindsay nähdään tuoreimmissa kuvissaan poseeraamassa lehden kannessa suhteellisen paljon peittävissä bikineissä, joiden alaosaa hän kuitenkin vetää viettelevästi alaspäin. Saman lehden sisäsivuilla hän puolestaan poseeraa vain alusvaatteisillaan sängyllä maaten. Katso kuvat tästä.

Lindsay Lohan Maxim 2010