Porin festarikaaos: Iron Maidenin yksityiskone ja Janne Niinimaan helikopteri vaurioituivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka Porissa tänä viikonloppuna järjestetty Sonisphere-rockfestivaali muuttui hetkessä kaaokseksi, kun festivaalialueelle iski voimakas trombi tai syöksyvirtaus. Sama rajumyrsky iski myös Porin lentokentälle, jossa se teki tuhojaan.

Viihdelehti Staran juuri Porista saamien tietojen mukaan tapahtuman pääesiintyjä Iron Maidenin kietuekäytössä oleva lentokone on vaurioitunut lentokentällä. Kyseessä on yhtyeen teknistä henkilökuntaa kuljettava lentokone, joka joutui nyt rajun myrskyn ruhjomaksi. Ainakin lentokoneen laskutelineet ovat vaurioituneet.

Tällä tietoa Iron Maidenin lentokone on saanut niin suuret vauriot, että sillä ei kyetä lennättämään henkilökuntaa seuraavalle keikkapaikalle. Varsinaista bändiä kuljettanut lentokone saapui Poriin vasta myrskyn jälkeen, eli se on kunnossa. Monissa medioissa esitetyt väitteet Alice Cooperin lentokoneen vaurioitumisesta eivät pidä paikkaansa.

Paikan päältä saatujen tietojen mukaan myös suomalaisen jääkiekkotähti Janne Niinimaan käytössä oleva helikopteri on kaatunut kyljelleen ja saanut samalla vaurioita. Lisäksi julkkispromoottori John Jacksonin yksityinen suihkukone on saanut vaurioita trombin tai suhkuvirtauksen iskettyä siihen lentokentällä.