Porin festarikaaos: Iron Maiden nousee lavalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran juuri saamien tietojen mukaan supersuosittu Iron Maiden -yhtye nousee tänään lavalle Porissa. Sonisphere-festivaalin keikka oli vaakalaudalla, koska myrsky aiheutti festarialueella vakavia vaurioita ja lukuisia ihmisiä loukkaantui.

Festivaalien kakkoslava kärsi trombin tai syöksyvirtauksen takia vakavia vaurioita sekä rakennelmille että tekniselle kalustolle. Siitä syystä Mötley Crue joutui perumaan keikkansa. Iron Maideninkin keikka oli vaakalaudalla, mutta nyt yhtyeen edustaja on vahvistanut bändin nousevan lavalle.

PÄIVITYS KLO 1805: Juuri saamiemme tietojen mukaan Iron Maiden -yhtyeellä on uusia huolia, sillä myrskyssä vaurioitui Porin lentokentällä ollut bändin teknisen henkilökunnan käytössä ollut lentokone. Aiheesta lisää tästä. Lehtiväitteet Alice Cooperin lentokoneen vautioitumisesta eivät pidä paikkaansa.