Jennifer Aniston hämmentää: ”En tarvitse miestä saadakseni lapsen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston on ollut jo pidempään sinkkuna muutamia huhuttuja on-off -suhteita lukuunottamatta. Viihdelehdet ovat jo pitkään surkutelleet hänen kohtaloaan, mutta Jennifer ei ole suostunut alistumaan tilanteen uhriksi.

Perheenlisäyksestä ja omasta lapsesta jo parin vuoden ajan myös julkisesti haaveillut 41-vuotias Jennifer Aniston on nyt todennut, että hän ei tarvitse miestä saadakseen itselleen lapsen. Daily Mirror -lehden mukaan Jennifer kertoi maailmassa olevan useita vaihtoehtoja hankkiutua raskaaksi ilman fyysistä kanssakäymistä miehen kanssa.

– Naiset alkavat viimein ymmärtää ettei heidän tarvitse vakiintua miehen kanssa vain saadakseen lapsen. Ajat ovat muttuneet ja nykyisin meillä on todella paljon vaihtoehtoja verrattuna mitä meidän vanhemmillamme oli. Siihen aikaan ihmisiä jäi lapsettomaksi vain koska he odottivat liian pitkään, Jennifer Aniston kertoi lehdelle.