Näin uskomaton oli Sonisphereä riepotellut myrsky – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Porissa nähtiin historiallisen raju myrsky, kun kaupungin lentokentän tienoilla maahan osunut syöksyvirtaus teki tuhojaan lentokentän lisäksi myös keskustassa ja erityisesti läheisellä Kirjurinluodon festarialueella, jossa oli parhaillaan käynnissä rockfestivaali.

Konserttilavat ja kevyet myyntikojut ovat alttiita koville tuulille, ja tällä kertaa jo sana ”tuuli” jäi aivan liian vaisuksi. Tämä käy helposti ilmi verkossa julkaistulta videolta, joka on kuvattu kerrostaloasunnon parvekkeelta noin kilometrin päässä festivaalialueelta. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Moni on tähän saakka ihmetellyt kuinka myrsky voi saada aikaan tällaista tuhoa, sillä rytäkässä loukkaantui kymmeniä ihmisiä ja aineelliset vahingot olivat mittavat. Tämän videon perusteella ei ole ihme, että syöksyvirtaus sai nostettua ilmaan jopa suuren lentokoneen.