Robbie Williamsin vaimo murtui itkuun ennen vihkimistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen suosikkipoppari Robbie Williams asteli lauantaina alttarille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Ayda Fieldin kanssa. Nyt on selvinnyt, että päivä oli vaimolle ikimuistoinen myös toisellakin tavalla.

The Sun -lehti nimittäin uutisoi tänään, että Ayda itki vain tunteja ennen pariskunnan vihkimistä. Syynä itkuun oli puhelinsoitto, jonka toisena osapuolena oli Fieldin isä Haldun Evecan. Nykyisin jo 68-vuotias isä erosi Aydan äidistä vuonna 1982, jolloin tytär oli vasta pikkutyttö. Tuolloin isä muutti takaisin kotimaahansa Turkkiin.

Seuraavan kerran isä oli yhteydessä hylkäämäänsä tyttäreen vasta tämän täytettyä 18 vuotta. Istanbulissa nyt asuva isä paljasti brittilehdelle soittaneensa lauantaiaamuna tyttärelleen ja puhelun kestäneen noin tunnin ajan. Haldun Evecan kertoi pyytäneensä anteeksi sitä ettei hän ollut tyttärensä tukena tämän varttuessa ja paljasti molempien itkeneen puhelun aikana.